هشدار سرویس اطلاعات آمریکا: داعش در حال برنامه ریزی برای شروع درگیری مسلحانه در سوریه است تسهیل ویزا و عفو زندانیان؛ دیدار سفیر طالبان با مقام اماراتی فرمان جدید ترامپ درباره اثبات شهروندی برای رای دادن سازمان ملل: ۲۱ هزار نفر از مردم سوریه به سمت لبنان فرار کرده‌اند ایروانی: ایران در هیچ اقدامی علیه سوریه مشارکت ندارد صدراعظم آلمان برکنار شد صعده یمن ۱۷ بار هدف تجاوز آمریکا قرار گرفت عراقچی: پاسخ ایران به نامه رئیس‌جمهور آمریکا در حال تکمیل است و در زمان مقتضی ارائه خواهد شد اردوغان، تبریز را «جغرافیای معنوی» جهان ترک خواند گروسی: چیزی از برجام باقی نمانده است/ احتمالا به ایران سفر کنم حماس شهادت جبر عمار، از چهره‌های ملی فلسطین را تسلیت گفت سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است انصارالله: شگفتی‌های یمن در راه است فراخوان حماس برای بسیج جهانی در دفاع از غزه، قدس و مسجدالاقصی مذاکره‌کننده روس: گفت‌و‌گو با آمریکا چالش‌برانگیز و مفید بود

کمک مالی ۱۳۵ میلیون دلاری آمریکا به مولداوی

وزیر امور خارجه آمریکا در سفر به مولداوی از تعهد کاخ سفید برای کمک مالی ۱۳۵ میلیون دلاری به این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 29
کد خبر: ۲۴۳۱۸۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز چهارشنبه اعلام کرد که کشورش قصد دارد ۱۳۵ میلیون دلار به مولداوی کمک کند تا این کشور بتواند از آن در زمینه تقویت امنیت انرژی و مبارزه با اطلاعات جعلی روسیه استفاده کند.

دیپلمات ارشد آمریکایی گفت که از این مبلغ، ۸۵ میلیون دلار برای تقویت زیرساخت‌های انرژی و ۵۰ میلیون دلار برای بازنگری اساسی در صنایع انرژی و کشاورزی و جلوگیری از انتشار اطلاعات نادرست صرف می‌شود.

بلینکن که قرار است بعد از کشور مولداوی به جمهوری چک سفر کند، گفت: کمک آمریکا برای افزایش توانایی مولداوی در برگزاری انتخابات آزاد و جلوگیری از دخالت روسیه و قرار گرفتن در مسیر الحاق به اتحادیه اروپا خواهد بود.

از زمان آغاز جنگ روسیه و اوکراین، کاخ سفید حدود ۷۷۴ میلیون دلار کمک مالی در اختیار مولداوی قرار داده است.

بلینکن دو هفته پیش از اوکراین بازدید کرد تا از حمایت واشنگتن در مواجهه با حملات فزاینده روسیه در شمال این کشور اطمینان حاصل کند.

آمریکا می‌گوید که روسیه در حال اقداماتی برای نفوذ در مناقشه ترانس نیستریا و دخالت در امور کشور‌های مولداوی و گرجستان است که هر دو کشور برای پیوستن به اتحادیه اروپا درخواست داده‌اند.

مولداوی بار‌ها روسیه را به ترتیب دادن جنگ ترکیبی علیه این کشور، مداخله در انتخابات و اجرای کمپین‌هایی برای انتشار اطلاعات جعلی با هدف سرنگونی دولت این کشور متهم کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار